Leren Jack

Uw nieuwe, handgemaakte leren jack

Bent u op zoek naar een leren jack met een tijdloze uitstraling? Urban Leather biedt u een groot assortiment aan leren jacks, voor zowel dames als heren. Met onze ruime collectie aan leren jacks en motorjacks zult u gegarandeerd vinden wat u zoekt.

Leren jack voor dames

Bij Urban Leather weten wij dat smaken verschillen. Leren jassen zijn er in talloze uitvoeringen, kleuren en modellen. Kiest u voor een leren jack voor dagelijks gebruik of wilt u graag een statement maken met een stoere bikerjack? Door onze ruime keus aan leren jacks zult u ongetwijfeld slagen in uw zoektocht. Onze leren jacks voor dames zijn handgemaakt en hebben een tijdloze uitstraling. Door de hoge kwaliteit zitten de jacks niet alleen erg lekker, maar gaan deze ook lang mee. Deze kwaliteit wordt u aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Prachtig en goedkoop! Bekijk de leren jacks op onze website en profiteer van de sale.

Leren jack voor heren

Ook heren kunnen bij ons terecht voor een stoere, leren jack. Wij hebben een groot assortiment aan leren jacks voor heren, van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Met onze gevarieerde aanbod aan kleuren, modellen en uitvoeringen zult u binnen no-time uw ideale leren jack vinden. Door de hoge kwaliteit zijn onze leren jacks niet alleen een lust voor het oog, maar zijn deze ook nog eens heerlijk warm. Uw nieuwe leren jack bij Urban Leather zal gegarandeerd een leven lang meegaan!

Ook voor motorjacks

Bent u op zoek naar een geschikte leren motorjack voor op de motor of bent u simpelweg gecharmeerd van de stoere look van de motorjack? Wij bieden kwalitatieve motorjacks aan, voor zowel dames als heren. Een kwalitatief goed motorjack is zijn investering absoluut waard. Wanneer u uw motorjack bij Urban Leather aanschaft, kiest u tevens voor extra bescherming tijdens motorritten. Onze motorjacks zijn gemaakt van dikke leer en zitten erg comfortabel.

Over Urban Leather

Binnen Urban Leather hebben wij jarenlange ervaring in ons vakgebied en weten wij daarom precies waar consumenten naar op zoek zijn. Urban Leather staat voor de hoogste kwaliteit materialen en aantrekkelijke prijzen. Wanneer u voor Urban Leather kiest, kiest u tevens voor:

  • Hoge kwaliteit
  • Een uitgebreid assortiment
  • Tijdloze en warme leren jacks
  • Beschikbaarheid in alle maten en modellen
  • Gratis bezorging binnen 3 dagen

Heeft u een vraag?

Wilt u meer informatie over onze leren jacks of heeft u een vraag over uw bestelling? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op. U kunt ook de veelgestelde vragen raadplegen.

Graag tot ziens in onze winkel in Amsterdam!

Scroll Up